Költöztetés kompromisszumok nélkül

move-2481718_960_720

Egy költözés megoldása nehéz, és összetett feladat. Legtöbb esetben mikor még neki sem álltunk már szívünk szerint szeretnénk túl lenni rajta. Annak érdekében, hogy minél gördülékenyebben, és gyorsabban tudjuk megoldani, érdemes szakképzett költöztető cégre bízni az elvégzését. Szükségünk lesz tehát egy olyan profi költöztető gárdára mint a Bauer-teher.

 

Ők nemcsak kiváló csapat, de megfelelően képzett állandó munkatársakkal, és több éves rutinnal is rendelkeznek, és ez hatalmas előny a többi költöztető céghez képest.

 

Tervezzünk előre:

 

Az, hogy a költözés mennyire megy gördülékenyen, és megbízhatóan már a cégválasztás pillanatában eldől. Ha nem jól választjuk meg kire bízzuk értékeinket, számolhatunk azzal, hogy esetleg anyagi kárunk is keletkezhet, vagy esetleg a költözés jóval elhúzódik, ahhoz képest mint, ahogyan abban megegyeztünk.

 

Amire érdemes számításba venni:

 

Bútorszerelés:

Ne feledkezzünk el továbbá egy nagyon fontos dologról. Napjainkban ugyanis már nincsen költözés bútor szerelés nélkül. A profi költöztető cégek már ezt is vállalják. Ha kell, szét és összeszerelik a gardróbszekrényt, ágyakat, könyvespolcokat. Bútorokat fóliázzák, és sérülésmentes szállítják.

 

Szortírozás:

Annak érdekében, hogy időt és pénzt spóroljunk meg érdemes időben nekiállni a csomagolásnak, és szortírozásnak. Főleg, ha azonnali költöztetést szeretnénk. Minél több felesleges holmitól szabadulunk meg annál kevesebbet kell átköltöztetni, így a költözés is rövidebb ideig tart, mely a költöztetés árát is jelentősen mérsékli.

 

Költöztetés folyamata:

 

  • Vegye fel a céggel a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül.
  • Készüljünk fel, hogy el tudjuk mondani nagyjából mennyi bútorról, dobozról van szó.
  • Célszerű a dátumot előre egyeztetni néhány héttel, hogy.
  • Az árkalkulációhoz a cégnek szüksége lesz például olyan információkra, honnan- hová költözni. Van-e lift, emeletek száma, vagy például van -e szükség behajtási engedélyre.

 

Költöztető cég megbízásával azért fizetünk, hogy megkönnyítsük, a költözési procedurát.

Ne nekünk kelljen az egész folyamatot összehangolni , segítséget szerezni.

 

Bátran bízzuk a feladatot profi költöztető gárdára!