A Shenmen piercing lehetséges hatásairól bővebben

balcony-1834990_960_720

A pszichoszomatikus tünetek nem ismeretlenek a mai kor embere számára. Vannak, akik szégyellik, hogy szoronganak, feszültek, esetleg a depresszió jeleit fedezik fel magukon. Mások aktívan keresik a megoldást akár a gyógyszereken, akár a migrén piercingen keresztül. A Shenmen piercing már évszázadok óta alkalmazott. A Hagyományos Kínai Orvoslás tapasztalatai alapján a bolygóideggel kerül kapcsolatba az érintett pont ingerlése, a pozitív hatások pedig igen gyorsan jelentkeznek. A fülben található Shenmen pont egy ún. mesterpont, vagyis ingerlése a teljes szervezet működését pozitívan befolyásolja.

 

Nem ritka, hogy a fejfájás, a magas vérnyomás alvászavarokkal társul, sőt, depresszió, pánikbetegség is jelentkezhet ezekkel összefüggésben. A komplex hatásmechanizmussal bíró Shenmen piercing enyhíti a mindennapokat megnehezíti szorongást, sőt, a depressziós panaszokat is jótékonyan befolyásolja. Az egyébként gyógyszerekkel karbantartott magas vérnyomás is stabilabban állandósul a piercing hatására.

 

A napközbeni feszültség sajnos gyakran rányomja a bélyegét az éjszakai alvás minőségére és mennyiségére. Rendkívül fontos tehát, hogy a stressz csökkentésével tegyünk egyfajta kiegyensúlyozottabb, jobb életminőség érdekében. Az idegrendszerre kifejtett hatás az allergiás panaszok enyhülésében is megmutatkozik, sőt, a különféle gyulladások szintén megszűnhetnek a teljes szervezetre hatást gyakorló Shenmen piercingnek köszönhetően.

 

Érdemes akár migrén piercinggel is kombinálni a nagyobb hatékonyság érdekében.  A Shenmen piercing különböző pszichoszomatikus tünetek enyhítésében segíthet. Az állandó feszültség szenvedélybetegségeket vonhat maga után. A káros szokások elhagyásában, a leszokás időszakában szintén hatékony megoldásnak számít a speciális piercing alkalmazása. A pszichés problémákkal gyakran jár együtt az elhízás. Ha megszabadulnál a plusz kilóktól, és ehhez a Hagyományos Kínai Orvoslás kínálta lehetőségekkel is élnél, akkor is megéri a megfelelő piercinget szúratnod. A fájdalommentes eljárás során leginkább egy rovarcsípésre hasonló érzést tapasztalni, ám ez hamar feledésbe mered, ahogy megtapasztalod a módszer pozitívumait.

 

Hallottál már az ADHD-ről? A figyelemzavarként is ismert probléma az elmúlt évtizedben került a középpontba. Jelenleg derül ki sokakról, hogy a korábbi nehézségeik hátterében tulajdonképpen egy jól definiálható betegség áll. Legyen szó pánikrohamokról, depressziós időszakokról, a stressz életminőséget befolyásoló hatásairól, a Hagyományos Kínai Orvoslás által felfedezett Shenmen piercing megoldást kínálhat az akár már évtizedek óta gondot jelentő állapotokra.