Nem is gondolná, hogy már hány GPS nyomkövető készülék közül lehet válogatni

traffic-3141926_1920

A nyomkövetés szolgálhatja a biztonságot vagy éppen a céges flotta mozgásának figyelemmel követését is. Nyomkövető applikációk közül válogathatunk, de házi kedvencünket is elláthatjuk nyomkövető nyakörvvel. A szoftveres és a technológiai fejlődés egyszerre szolgálják a kényelmesebb és áttekinthetőbb mindennapokat, mindez pedig ma már megfizethető áron elérhető.

 

Lassan már zavarba ejtő a választék GPS nyomkövető készülékből. Vannak olyan autós nyomkövetők, amelyek tíz másodpercenként továbbítják az aktuális pozíciót, sőt, a gépjármű távolról történő leállítására is alkalmasak. Figyelemmel követhető segítségükkel az üzemanyagszint, de a sofőrök mozgása és egymástól való távolsága akár térképes felületen is megjeleníthető. Mindez kifejezetten jó választás lehet olyan cégek számára, amelyek nagyobb flottával vannak jelen az utakon, és a cégvezető mindig pontos információkkal rendelkeznek a járművek helyzetéről, mozgásáról.  A korlátlan ideig elérhető adatok akár statisztikák készítéséhez is ideálisnak bizonyulnak.

 

Nem csak a járművek nyomkövetése oldható meg korszerű eszközökkel, hanem a csomagok vagy személyek helyzete is figyelhető ilyen módon. A GPS nyomkövető powerbank és lámpa egyaránt alkalmas mindkét feladat ellátására. Vannak mágneses rögzítéssel bíró eszközök, melyek 90 napos rendelkezésre állási idővel bírnak és 5 méteres pontossággal végzik a helymeghatározást. Nem csak mozgást érzékelnek, hanem a környezet lehallgatására is alkalmasak.

 

Ha kerékpárunkat szeretnénk mindig biztonságban tudni, akkor a GPS led lámpa bizonyul remek választásnak. A hátsó lámpába szerelhető kivitel mellett vázra is rögzíthető a nyomkövető készülék, ami 25 napos készenléti idővel rendelkezik. Szeretné, ha kisállata lehetnek figyelemmel követhető? Kutya és macska számára egyaránt elérhető a nyakörvre szerelhető kisállat nyomkövető. Akár 5 méteres pontossággal meghatározható így, hogy éppen hol tartózkodik a kis kedvenc. Az örökmozgó macskák számára éppen úgy remek döntés ez, mint a kerítésen gyakran kilógó kutyának. Nincs többé aggodalmaskodás, ha eltűnt a szőrmók, hiszen a 200 óra rendelkezésre állási idővel bíró eszköz 10 másodpercenkénti pozíciókövetéssel áll rendelkezésre.

 

Használja ki a nyomkövető készülékek és telefonra, asztali gépre telepíthető applikációk, szoftverek kínálta lehetőségeket, és tudja biztonságban anyagi értékeit, szeretteit a nap 24 órájában!