Mitől lettek ilyen népszerűek a mobil gumiszervizek?

winter-tires-4664205_1920

Gumicserére van szüksége? Fontosnak tartja, hogy a klímatöltést a lehető legegyszerűbben meg tudja oldani? Rohanó mindennapjainkban az idő kiemelt jelentőséggel bír. Nem csoda, ha sokan mindig csak halogatják a szerviz vagy a gumis felkeresését. A kopott, sérült abroncsnak azonban akár baleset is lehet a következménye. Tudta, hogy a kopott gumikkal akár négyszeresére is nőhet nedves utakon a féktávolság? Miért kockáztatná saját és szerettei biztonságát?

 

A tapasztalatok azt mutatják, hogy látványosan több időt lehet spórolni egy mobil gumiszervizzel, mintha a hagyományos megoldás mellett tenné le a voksot. Ezek a szolgáltatók annak köszönhetik népszerűségüket, hogy tulajdonképpen bárhová házhoz mennek, és munkaidejében, vagy míg otthon tartózkodik, gond nélkül kicserélik a gumit az autón. Klímatöltés kapcsán is megéri a lehetőségre gondolni.

 

Ha már robbant le autója külterületen, akkor pontosan tudja, hogy ez rengeteg bosszúsággal jár. A mobil gumiszervizek a helyszínen történő javítással, vagy akár autópályáról mentéssel is állnak rendelkezésre. Sok más céggel szemben gyorsan a helyszínre érkeznek, így a lehető legkevesebb időveszteséggel kell számolni a nap folyamán.

 

A téli időszak kezdetén már bőven elérkezett az az idő, amikor az évszakváltáskor aktuálissá váló gumicserére oda kell figyelni. Ha eddig még nem sikerült megoldani a cserét, akkor itt az ideje, hogy akár mobil gumiszerviz segítségével végre elintézze ezt a dolgot. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a téli gumi használatán a biztonságos közlekedés múlhat. A magas szilika tartalom, a mély bordák és a sűrű lamellák egyszerre gondoskodnak arról, hogy megfelelő legyen a tapadás és a menetstabilitás jeges, havas útszakaszokon is.

 

Vannak, akik a négyévszakos gumikra esküsznek, s bár a megbízható márkák városi közlekedés alkalmával még megfelelőek is lehetnek, de külterületen közlekedve mindenképpen a téli gumik ajánlottak. Nyári abronccsal semmiképpen ne guruljon az utakra, annak ugyanis könnyen baleset lehet a vége. Figyeljen a profilmélységre is, így a kritikus 4 mm felé közeledve a téli gumi helyett új szett beszerzése szükséges.