Mitől lettek ilyen közkedveltek a falmatricák?

wall-416060_1280

A nyár a lakásfelújítás időszaka. Sokan ekkorra tervezik a költözést, az új otthon birtokbavételét, de a saját otthon átrendezése is egyfajta módja a megújulásnak. Minden korábbinál több lakberendezővel találkozni a szakterületen, de a legtöbben még mindig maguk igyekeznek kialakítani azt a stílust, ami igazán közel áll hozzájuk. Nem véletlen, hiszen sokszor nem tudjuk szavakba önteni, miért tetszik egy szín, egy bútor, vagy egy belsőépítészeti megoldás, mégis magunkénak érezzük azt. Nehéz elmondani a szakember számára, mit szeretnénk viszontlátni a lakásban, ellenben saját magunk azonnal ráérzünk a megfelelő megoldásokra.

 

A lakberendezési trendek folyamatosan váltják egymást. Más és más színekkel, formavilággal és berendezési tárgyakkal találkozhatunk az aktuálisan népszerűek között. Vannak azonban olyanok, amelyek nem mennek ki a divatból, sőt, egyre több otthon részét képezik. A falmatricák tipikusan ilyennek számítanak. De vajon miben rejlik kedveltségük? Miért találkozunk a webáruházak kínálatában is egyre több típussal? Cikkünkben ennek igyekszünk utánajárni.

 

Egyszerűség és könnyű kivitelezés

 

A lakásfelújítási megoldások között előkelő helyet foglalnak el azok, melyekhez nincs szükség szakemberre, és saját magunk is elvégezhetjük a hozzá kapcsolódó feladatokat. A falmatricák esetében az egyszerűség izgalmas végeredménnyel társul, ez pedig garantáltan mellettük szól. Nem mindegy, hogy mennyire személyre szabott az otthon, visszaköszönnek-e ízlésünk jegyei akár a legkisebb színfoltokról, fali dekorációkról is.

 

Stílusteremtés egyedi megoldásokkal

 

A falmatricák népszerűsége főként egyediségüknek köszönhető. Macskaimádó vagy? Rajongsz a növényekért? Esetleg a romantika és a vintage állnak közel hozzád? Mindegy, mi a hobbid, mely ábrák, motívumok tetszenek, a falmatricák között garantáltan találsz kedvedre valót. A képek, az álomcsapdák és a legyezők ugyan még mindig sokak kedvencei közé tartoznak a faldekoráció terén, de a bárhová praktikusan és ízlésesen beilleszthető falmatricák korát mind inkább magunkénak tudhatjuk.

 

A lakás bármely helyiségébe ideális!

 

Egy öntapadós tapéta a konyhában, de akár bármely más szobában is jól tud mutatni. A nappali kanapéja környékén, vagy a hálószobában szintén sokaknál kapnak helyet a falmatricák, öntapadós tapéták. A sokszínű megoldások között a gyerekszoba játékosságához, vagy a bohém stílusú étkezőhöz is megtalálhatóak a megfelelő darabok. A fekete-fehér megoldások bárhová kiválóan beilleszthetőek, de akár színes tapéták, falmatricák széles választékából is keresgélhetünk.

 

Feliratok és 3D minták a különlegesség jegyében!

 

A különlegességek kedvelői akár olyan feliratokat is felhelyezhetnek a falra, amelyek egyfajta szlogenként, életvezetési tippként szolgálhatnak a mindennapokban. Ha látod magad előtt, könnyebben tudatosíthatod, és így érhetsz el változást életedben, személyiségedben. Hasonlóképp népszerűek a 3D minták, melyek egészen sajátos színfoltot képeznek a helyiségben. Virágminták, pillangók, a világűr egy elképesztő szegmense…. a lehetőségek száma végtelen. Engedd szabadon a fantáziád, és találj olyan falmatricákat, melyek leginkább kifejezik személyiséged, elképzeléseid.

 

Ha kíváncsi vagy arra, hogy hányféle falmatrica közül lehet válogatni, akkor mindenképp érdemes szétnézned a SOJO weboldalán! A tapasztalatok azt mutatják, hogy minden korábbinál többen döntenek az online rendelés mellett, és ez akkor sincsen másként, ha lakberendezésről, dekorációról van szó. A falmatricák korszerű, divatos és egyszerű megoldásként állnak mindazok rendelkezésére, akik egyediséget szeretnének otthonuk falai közé csempészni. Fedezd fel a különleges faldekorációban rejlő erőt, és alakítsd úgy otthonod szinte bármely helyiségét, hogy igazi élmény legyen oda belépni! A falmatricák és az öntapadós tapéták a lakásfelújítás elmaradhatatlan elemei, melyek ráadásul megfizethető áron beszerezhetőek.