Mit szólna ahhoz, ha már idén beköltözhetne egy fonyódi apartmanba?

body-of-water-3047279_960_720

Ingatlant vásárolna? A fővárosi nyüzsgés és a vidéki csend helyett a Balaton kínálta lehetőségek mellett döntene? A balatoni ingatlanok fekvésüknél fogva mindig nagy népszerűségnek örvendtek, ám áruk gyakran meghaladja a háztartások kasszáját. Jó hír azonban, hogy ma már olyan ajánlatokkal is találkozni, amelyek elérhető árkategóriába tartoznak, és mégis az újépítésű ingatlan minden előnyét kínálják. Otthonteremtés és befektetés céljából egyaránt alkalmas apartmanok várják az érdeklődőket.

 

A Provence Apartments szerint akár már idén nyáron is átadásra kerülhet több fonyódi apartman. Fonyód egyébként is a térség kiemelt jelentőséggel bíró területe, ahol minden korosztályt megtalálhatja számítását. A kertvárosi környezetben felépülő apartmanok modern megjelenéssel állnak rendelkezésre, és minden igényt kielégítő belsőépítészeti megoldásokat kínálnak. Hazánk egyik legszebb tája pedig csak plusz mindehhez. Miért ne lenne az egész év nyaralás az Ön számára? A Balaton minden évszakban elképesztő szépséggel és változatos programokkal színesíti kínálatát.

 

A fonyódi apartmanok prémium színvonalúan kiépítettek, a panorámának köszönhetően pedig minden nap megcsodálhatja a „magyar tenger” látványát. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a Balaton térsége nem csak befektetési céllal bizonyul remek választásnak, hanem állandó lakhelyként is. A főváros elérhető közelsége lehetővé teszi, hogy akár otthoni munkavégzés kapcsán se kelljen lemondania a budapesti munkabérekről. Mindegy, hogy a csendes, családias környezet vonzza a területre, vagy egyszerűen új életet kezdene a Balaton kínálta lehetőségeket kihasználva, az elérhető árkategóriás apartmanok között mindenki találhat kedvére valót.

 

A befektetési céllal történő ingatlanvásárlás kapcsán is érdemes elgondolkodni Fonyód területén. Ha nem bajlódna a felújítással, és minden szempontból igényes, színvonalas helyszínt tudna magáénak, akkor az új építésű apartmanok kitűnő választásnak bizonyulnak. A balatoni nyár mindannyiunk számára egyet jelent a gyermekkori táborokkal, a felnőttként megtapasztalt hatalmas bulikkal és persze a családi nyaralásokkal. Miért ne élne a befektetés kínálta előnyökkel? A térségben, a főszezonban folyamatosan bérbe adhatja ingatlanját, de az év egyéb időszakaiban is mind többen keresik fel a Balaton környékét hosszabb kikapcsolódás céljából. Fedezze fel a korszerű apartmanokban rejlő lehetőségeket!