Milyen előnyei vannak a közösségi irodabérlésnek?

home-office-2838944_1920

Sokszor nem is gondolja az ember, hogy milyen kényelmes lehet egy közösségi iroda bérlése (forrás: froffice.hu). A bérlők rugalmasan vehetik igénybe az irodákat. Mindenkinek érdemes kipróbálnia a közösségi irodabérlést, hiszen akár csak egyetlen munkaállomás bérlésére is lehetőség nyílik. Ha megtetszik a közösségi irodabérlés akkor lehetőség nyílik akár egy teljes iroda bérlésére is. Az irodába saját időbeosztásunknak megfelelően térhetünk be, hiszen a kapukódos rendszer biztosítja, hogy bármikor nyitva álljon előtted saját irodád, munkaállomásod. Gond nélkül be lehet jutni a munkahelyünkre, hiszen senkitől sem függünk. A közösségi irodák többségében szívesen látott vendégek kedvenceink is, így egy hétvégi közös séta során is be lehet ugrani az irodába elintézni pár papírmunkát, miközben kedvencünk a földön szuszogva piheni ki a közös sétát.

A közösségi irodák terei kényelmes és jellemzően praktikus bútorokkal vannak berendezve. Minden bérlőnek jár a WiFi kapcsolat. A közös helyiségek között megtalálhatjuk a zuhanyozót, a mosdókat, a teljesen gépesített konyhát és természetesen a klímát is. Nyári időszakban kiemelten fontos, hogy a melegtől védve, nyugodtan végezhessük irodai munkánkat. Az irodarészeket, munkaállomásokat mindenki maga tarthatja tisztán, de lehetőség nyílik takarítási szolgáltatás megrendelésére is, ha mi magunk nem szeretnénk ezzel vesződni. Az irodatakarítás helyett érdemes inkább a munkára fókuszálni. Az FRoffice például egy trendi műemlék épületben található meg Budapest 13. kerületében. Az iroda nagyon jól megközelíthető helyen fekszik, hiszen az M3-as metróval, a 12 vagy a 14-es villamossal és a 30-as, vagy 230-as buszokkal is megközelíthető.

A közösségi irodák többsége olyan helyen található meg, ahol a közelben számos gyorsétterem vagy akár egy elegánsabb étterem is megtalálható a magán étkezésekhez vagy az üzlet ebédekhez. Érdemes iroda vagy munkaállomás bérlés előtt feltérképezni a helyszínt. Az irodákba belépve azonnal láthatjuk azt is – ha szerencsések vagyunk-, hogy kikkel kell majd a közös téren osztozkodni. Ha minden rendben találunk, akkor nagyon gyorsan meg lehet kötni a szerződést és napokon belül máris rendelkezhetünk saját irodával.