Miben más egy felnőttbarát szálloda?

wine-4813260_1920

Miben más egy felnőttbarát szálloda?

 

felnőttbarát szállodák jellemzően kisebbek és kevésbé zsúfoltak a nagy hotelláncokhoz képest. Az Erla Villa egy igen romantikus helyszín, amely a felnőttek pihenését szolgálja. Ide egyszer mindenkinek érdemes elmennie. Az Erla élmény mindenkinek felejthetetlen lesz. A villához egy legenda is fűződik, miszerint egy potens nemesi család tulajdonában állt. A család lánya Erla, gyakorta megjelent a villa kertjében. Nagyon szerette a különleges növényeket, így amíg apja dolgozott ő sok időt töltött a kertben. A szerelem is itt talált rá. Az apa a villát lányának és férjének ajándékozta.

A romantikus Erla villát ez a legenda lengi körbe és az ideérkező vendégek is érzik a hely csodálatos mivoltát. A nyugalom és a béke szigete ez, így szerelmespároknak tökéletes helyszínt biztosít a kikapcsolódáshoz. A helyszínre érkező vendégek lecsendesedhetnek, regenerálhatják testüket és lelküket. Itt végre csak egymásra figyelhetnek, hiszen semmilyen külső zavaró tényező nem zavarhatja meg pihenésüket.

A helyszín tökéletesen alkalmas üzleti rendezvények és esküvők megrendezésére is. Az egri Erla villa minden típusú rendezvény megszervezésére tökéletes. A villa tökéletes elhelyezkedésének köszönhetően diszkrét programok is megrendezhetők. Stílusos berendezés és különleges terek jellemzik és itt nem szükséges hatalmas összegeket elkölteni a dekorációra sem. A ház magában is luxushelyszínnek számít. Egy 32 és 50 fős rendezvény gond nélkül lebonyolíthat, így kisebb esküvők megrendezésére is ideális. Az Egerben elhelyezkedő szálloda környéke is csodálatos, így a vendégek gyakorta kirándulnak a környéken vagy Eger városában. It senki sem fog unatkozni egy percet sem. Az ide érkezőknek érdemes megkóstolniuk a híres Egri Bikavért és ellátogatna pár helyi pincészetbe. A szálloda alatt is megtalálható egy pincerendszer, amely ki is bérelhető kisebb rendezvényekhez. Az Erla Villa tökéletes vidéki helyszín, ha alaposság és kényelem az, amelyet keresünk. A személyzet és a terem-technika mind adott ezért ezekről nem kell gondoskodniuk még a rendezvényeken sem. A csapatösszejövetelek gond nélkül megrendezhetők úgy, hogy maguknak a szervezőknek nem nagyon kell semmilyen szervezési feladatot ellátniuk.