Miben különbözik egy barber shop és egy fodrászat

model-2911329_1920

Az egyik fő különbség a barber shopok és a fodrászatok között az, hogy a hajvágás mellett a szakállápolás is kiemelt figyelmet kap (forrás: A76 Barber Shop). A Barber Shopban hölgyek várják az urakat szakáll- és hajvágásra az Andrássy úton. A belvárosban megtalálható szalon sokak által kedvelt központi elhelyezkedésének köszönhetően. A Shopba érdemes előre időpontot kérni, amelyet pár kattintással a weboldalon keresztül is megtehetünk. Nem szükséges telefonálni, hiszen gyorsan mi magunk is kiválaszthatjuk a számunkra tetszőleges időpontot. A Shop a 11. kerületben is nyitott egy új üzletet, így a Budán élők és dolgozók is elérhetik könnyedén a szolgáltatásokat.

A szalonokba jelenleg csak készpénzzel lehet fizetni a számtalan szolgáltatások bármelyikét. A vendégek mindegyikét welcome drinkkel várják a hölgyek, amely lehet üdítő, ásványvíz vagy egy finom sör is a nyári melegben. A szalonban a legmenőbb haj- és szakáll kombókat lehet kérni, de igény szerint a szakáll festéséről is gondoskodnak a hölgyek. Az időpontra érkező vendégeknek egy percet sem kell tétlenül várniuk. Az Oktogontól mintegy 7 perces sétára megtalálható szalonba akár ebédidőben is lehet érkezni, így az értékes szabadidőből egy perc sem fog elveszni. Akik nem szeretnének sétálni, azok érkezhetnek földalattival vagy trolival is. A szépen berendezett szalonban minden vendég otthonosan érezheti magát.

A férfiak ebben a szalonban igen komfortosan érezhetik magukat, hiszen nem kell várakozni és mindig behűtött sörrel várják őket. A helyszínen kávé fogyasztására is lehetőség nyílik. A szolgáltatások között találhatunk hajvágást, szakáll nyírást, szakáll vágást, hajfestést. Hajmosáskor minden vendéget kellemes fejmasszázzsal kényeztetnek, így teljesen el lehet lazulni a szalonban. A hajvágást géppel és ollóval végzik a hölgyek és a pengés borotválás is szerepel a színes szolgáltatás palettában. A kezelések végén a frizurákat waxal és a szakállakat szakál olajjal kezelik így tökéletes közérzetben hagyhatja el minden vendég a szalont. A munkákból számtalan megtalálható a weboldalon, így akár otthonunk kényelméből is kiválaszthatjuk az új fazont.