Ilyen bútorokat lehet most rendelni egy rendezvényszervező cégtől

catering-179046_1920

Ha kíváncsi arra, hogy milyen bútorokkal dobhatja fel a következő rendezvényét, akkor megér egy pillantást a Party Caesar weboldala. A bútorok kölcsönzésével, bérlésével nagyon sok problémától szabadítja meg magát. Nem kell a szállítással bajlódni, hiszen a rendezvényszervező cég házhozszállítja azokat és még a kipakolásban is segítenek. Nem mindenki rendelkezik megfelelő számú bútorzattal egy-egy rendezvényhez, így ezt a problémát hivatott megoldani a Party Caesar. Mindegy milyen vendégkörről vagy helyszínről van szó, hiszen a kínálatuk szerteágazó. Könnyen mozgatható és összeszerelhető bútorokkal segítik az ügyfeleket egy-egy rendezvény alkalmával. A bérelhető bútorokból a honlapon hatalmas választékot találhatunk, amelyet ár most érdemes megtekinteni.

Kávéházi asztalok, könyöklő asztalok, székek, sörpadok, asztalok, büféasztalok, de még ruhafogas is szerepel a kölcsönözhető darabok között. A székek között megtalálhatók a klasszikus székek, amelyekhez székhuzatot is lehet rendelni. A weboldalon keresztül lehet ajánlatot is kérni, amelyben meg kell adni, hogy hány főre és milyen elrendezésben szeretnénk bútort bérelni. A bérelt vendéglátóipari bútorokat minden esetben az ügyfelek által megadott helyszínekre szállítják. A nyári időszakban lehetőség nyílik Lounge bútorok bérlésére, így a bankettek vagy nagyobb létszámú események is zavartalanul lebonyolíthatók. A Lounge bútorok segítségével kellemes és intimebb környezetet lehet teremteni a vendégek számára. Beltéri, valamint kerti bútorok is az ügyfelek rendelkezésére állnak. A meglévő álló teret érdemes mindig jól kihasználni.

Sokak életébe következhet be olyan esemény, amelyre mindenképpen szükségesek a bútorok. Nem mindenki tud felkészülni egy nagyobb esküvőre, amelyre 200 vendéget várnak. Nem rendelkeznek a családok elegendő bútorzattal és a szerviz csapat segítségével akár saját kertünkben is megtarthatjuk az esküvői fogadást vagy a 70. születésnapi partit. Nem szükséges drága éttermekbe termet és személyzetet bérelni, ha csak a bútor az, amit nem tudnak a családok megoldani egy-egy nagyobb családi esemény kapcsán. Egyedi ajánlatkérésnél a rendezvény típusát, a rendezvény helyszínét, a rendezvényre érkező vendégek számát, a rendezvény időpontját és az elképzelésünket kell megadni. Ezen felül a szükséges kapcsolattartási adatokat kell az űrlapra felvezetni.