Így is lehet bulizni Budapest romkocsmáiban

hard-rock-cafe-282006_960_720

A főváros elképesztő látnivalóival, megszámlálhatatlanul sok programlehetőségével, fürdőivel és történelmi emlékhelyeivel sokakat vonz. Belföldről és külföldről jelentős mennyiségű turista érkezik felfedezni mindezeket. De mi a helyzet akkor, ha a budapesti éjszakai életbe kóstolnál bele? Hova érdemes betérni? Honnan tudhatod, hogy a megfelelő szórakozóhelyet választod? Ma már nem kell találomra választani, hiszen szervezett kocsmatúrák keretein belül látogathatod végig a legmenőbb helyeket.

 

Te voltál már egy igazi kocsmatúrán? Nem, nem arra gondolunk, amikor már a második helyen az asztal alá iszod magad, és a kínosabbnál-kínosabb szituációk egymást követik. Szórakozni igényesen is lehet, ráadásul úgy, hogy az alkohol esetenként áldásos hatásairól sem kell lemondanod. A szervezett kocsmatúrákon több szórakozóhellyel és romkocsmával megismerkedhetsz, melyek tényleg érdemesek a felkeresésre. Ez utóbbiak minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendenek, méghozzá elsősorban különleges enteriőrjük miatt.

 

A szervezett programok között azonban nem csak azok találhatják meg számításukat, akik szeretnek néhány sört és felest egy jó beszélgetés mellett bedobni. A parkett ördögei táncos helyeken folytathatják az estét, de minőségi borkóstolásra is lehetőség kínálkozik. A csoportosan szervezett túráknak köszönhetően akár külföldiekkel is ismerkedhetsz, ebből pedig még akármi lehet az éjszaka során.

 

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a fővárosi helyeket és éjszakai életet kevésbé ismerők számára a legjobb döntés lehet a szervezett túrák választása. Ilyenre egyébként akkor is lehetőség nyílik, ha a nappali kikapcsolódásról van szó. Fürdőlátogatás, étterem, szabadulószobák– a lehetőségek száma végtelen akkor, ha a fővárosi kikapcsolódásról van szó.

 

Az éjszakai programok már csak azért is figyelmet érdemelnek, mert Budapest, a Duna partja és a kivilágított épületek elképesztő látványt nyújtanak, és egyúttal garantáltan meghozzák a hangulatot ahhoz, hogy belecsapj a nagybetűs szórakozásba. Arra azért figyelj, hogy ne idd az asztal alá magad az első helyen, maradj mértékletes, és a pálinkával is vigyázz, hiszen könnyen fejre állhatsz, ilyenkor pedig már kevésbé tudod kiélvezni a főváros kínálta éjszakai lehetőségeket. A lassú iszogatás egyébként is könnyedebb ellazulást biztosít, mintha azonnal belecsapsz a dolgokba. Szórakozásra fel!