Ezért szeretik az orvosok az infrás lázmérőket

doctor-840127_1920

Amennyiben pontosan és gyorsan szeretnénk megmérni hőmérsékletünket, úgy ez az infrás lázmérő készülék a segítségünkre lesz. A gyermekek és felnőttek testhőmérsékletét mindössze 1 másodperc alatt ellenőrizhetjük a készülék segítségével. Gyerekeknél sokszor gondot okoz a lázmérés, de ezzel az infrás lázmérővel még alvás közben is elvégezhetjük a testhő ellenőrzését. A lázmérő amellett, hogy a test hőmérsékletét méri, még a szobahőmérséklet mérésére is ideális. Bárhol is vagyunk, szabadban vagy otthonunkban a mérőkészülékkel azonnal ellenőrizhetjük az aktuális hőmérsékletet. A mérő műszernek egy harmadik funkciója is van, ez pedig nem más, mint a tárgyfelület mérő funkció.

Az infrás lázmérővel ellenőrizhetjük a gyermekek ételének hőfokát, a fürdővíz hőmérsékletét. Kisgyermekes anyaként vagy apaként biztosan sokszor nehézkes a fürdővíz elkészítése, hiszen nagyon oda kell figyelni a hőfokra. Régen nem volt ekkora segítségük a szülőknek, így ezt mindenképpen érdemes kihasználni. A homlokkal vagy a tárgyakkal az infrás mérőkészülék egyáltalán nem érintkezik, így nagyon higiénikusan használható, akár egyidejűleg több beteg esetében is. A betegségek és a szennyeződések közvetítése ennél a készüléknél kizárt. Csecsemőktől kezdve egészen a felnőttekig mindenkinél használható a készülék. Idős betegek esetében is nagy segítséget jelent.

A készülék LCD-s digitális képernyő háttérvilágítás segítségével még sötétben is képes elvégezni a szükséges méréseket. Ennek köszönhetően a betegeket nem kell a fénnyel zavarni az éjszaka közepén. A nyugodt pihenést folyamatosan lehet biztosítani számukra. Hőemelkedés esetén narancssárga színű, míg magas láznál piros színű a kijelző háttere. A készülék nagyon egyszerűen 2 db AAA elemmel működik. A készüléket most ajándék elemmel értékesítik és akár 3 munkanapon belül ki is szállítják. A ballvinon elérhető infrás lázmérő beszerzéséről időben kell gondoskodni. A téli időszak amúgy is az influenza melegágya amikor a lázmérésre folyamatosan szükség lehet. A webáruházban más praktikus termékek is elérhetők. Amennyiben 12 000 Ft feletti vásárlást tervezünk, úgy nem kell számolni a házhozszállítás költségével sem.