A bezártság idején még jó, hogy vannak barkács webáruházak

painter-4116622_1920

Szerencsére ki se kell mozdulnod, ha egy hiányzó szerszámot szeretnél beszerezni. Manapság mindenkinek több ideje jut arra, hogy szépítse otthonát vagy kertjét. A barkácsáruházban többféle termékkategória közül lehet válogatni. Itt minden profi szerszámot megvásárolhatunk. Laminált parketta lerakásra, fakötés készítésére, gipszkartonozáshoz, csempézéshez, ajtókeretek beállításához, szállításhoz és anyagmozgatáshoz is találhatunk szerszámokat és eszközöket. A webáruházban praktikus módon létrehoztak több alkategóriát, így nagyon gyorsan megtalálhatjuk a keresett szerszámokat. Akkumulátoros gépek, elektromos gépek, benzinmotoros gépek, pneumatikus gépek, gépkiegészítők és szerszámok, kézi szerszámok, kerti gépek, áramfejlesztők és aggregátorok, heggesztés és forrasztás eszközei. Ezek mind megtalálhatók az egyes alkategóriákban.

Láthatjuk, hogy az otthonunk csinosítgatására és a kertünk karbantartására is kínálnak megoldásokat a Profibarkács webáruházban. A kiválasztott termékeket egyszerűen a kosárba kell helyezni majd azonnal fizethetünk bankkártyánkkal a pénztárnál. A webáruházban egy pontrendszer is működik így minden egyes vásárlás után pontok járnak. Regisztrációt követően, hírlevél feliratkozás szükséges és máris 500 pontot írnak jóvá a vásárlók egyenlegében. Minden egyes vásárlás utána a vásárlási érték 1%-át pontok formájában jóváírják. A termékek kiválasztásakor pontosan látni lehet, hogy az adott termék után hány pontot fogunk kapni. Ezeket a pontokat természetesen be is lehet váltani. Vásárláskor eldönthetjük, hogy beváltjuk-e az addig összegyűjtött pontokat vagy továbbra is gyűjtjük azokat. Minden 10 000 Forintos vásárlás esetén maximum 3000 pontot lehet beváltani.

A Profibarkács webáruház tulajdonosa folyamatosan kutatja azoknak a gyártóknak a cikkeit, amelyek jobbak és árban is megfizethetők. Olyan termékeket kínálnak, amelyek tényleg segítséget nyújtanak és öröm velük dolgozni. A szerszámok kiváló minőségben és megfizethető árakon kerülnek fel a webáruház polcaira. A Novus, a Wagner és a Steinel gyártók termékeiből széles a termékválaszték. Minden otthoni barkácsolásra megoldást kínálnak, így egy helyen beszerezhető minden, ráadásul még pontokat is jóváírnak a vásárlások után. Most, amikor mindenki otthon van, érdemes egy kicsit lakásunk, házunk csinosítgatására is időt fordítani.